Minicamping ‘t Boomgaardje

Minicamping 't Boomgaardje

klik hier voor een filmpje

Faciliteiten


Het campingterrein bestaat uit 35 plaatsen met tegelplateau, waarvan er diverse plaatsen ook geschikt zijn voor campers. Alle plaatsen hebben een elektra aansluiting van 10 ampère stroom. Het terrein is voorzien van een verhard pad en voldoende verlichte parkeerplaatsen en er is een apart watertappunt en afvalwater loosplaats voor campers aangelegd. Tevens is er een apart tentenveldje beschikbaar met picknicktafels. Ook is er op de gehele camping gratis draadloos internet (Wifi) beschikbaar. De camping heeft geen kinderfaciliteiten.

 

Onze sanitaire voorzieningen bestaan uit 4 toiletten, 1 urinoir, 3 douches, 3 wastafels, 2 afwasplaatsen en 1 chemisch toiletafvoer. Warmwatervoorziening is aanwezig bij de douches, 1 wastafel en afwasplaatsen. Tevens zijn er voldoende koudwater tappunten op het terrein beschikbaar.

Verder hebben we een verwarmde recreatieruimte. Deze heeft een extra ruime douche, toilet, urinoir en afwasgelegenheid. Tevens is er een wasmachine, droger, een koffieautomaat en een leeshoek. Ook is er een fietsenstalling met oplaadpunten beschikbaar.

De camping beschikt ook over een AED (Automatische Externe Defibrillator). logo 20aed